EKG holter

ELEMENS D.O.O. je specijalizovano preduzeće za distribuciju, podršku i servis medicinske opreme.

U svojoj ponudi imamo veliki broj EKG holtera namijenjenih specijalizovanim medicinskim ustanovama. U svim pogledima se trudimo da Vam ponudimo najkvalitetniju i najpouzdaniju opremu, kako bi Vam omogućili lak, pouzdan i brz rad.

U oblasti prodaje, održavanja i servisa, nastojimo da održimo i proširimo krug zadovoljnih kupaca sa visoko kvalitetnim proizvodima i uslugama.

U našoj ponudi možete naći veliki broj EKG holtera renomiranih proizvođača medicinske opreme, firme CONTECTM te EKG holter firme GIMA.

 

ekg holter

EKG Holter firme Contec

 

 

Vrhunska medicinska oprema

Pored programa stomatološke opreme firma ELEMENS nudi vrhunsku medicinsku opremu. Veliki izbor EKG aparata, holtera pritiska, EKG holtera. Iz ponude medicinske opreme pored vrhunske opreme u polju kardiologije i opšte medicine izdvajamo i opremu za ginekologiju i specijalizovane ginekološke ambulante CTG uređaje i Fetal monitore.

Ukoliko otvarate ili unapređujete svoju medicinsku, stomatološku ili ginekološku ambulantu te želite da posjedujete najnovije uređaje iz polja medicine ELEMENS je pravo rješenje za vas.

 

Pogledajte veliki izbor medicinske opreme i uređaja iz naše ponude

 

 ← Povratak na prethodnu stranicu