Stomatološka oprema

ELEMENS D.O.O. je specijalizovano preduzeće za distribuciju, podršku i servis medicinske opreme.

Tokom dugogodišnjeg poslovanja razvili smo se u pouzdanog dobavljača velikog broja zdravstvenih ustanova, bolnica, domova zdravlja, privatnih zdravstvenih ustanova, te sportsko-medicinskih ustanova.

U oblasti prodaje, održavanja i servisa, nastojimo da održimo i proširimo krug zadovoljnih kupaca sa visoko kvalitetnim proizvodima i uslugama.

Posebno ističemo dugogodišnje iskustvo u oblasti servisiranja medicinskih uređaja sa savremenom opremom i obučenim stručnim kadrom. Montiranu opremu prema svim važećim standardima, održavamo u besprijekornom stanju te vršimo periodična održavanja definisana zahtjevima proizvođača i krajnjeg korisnika.

Kada je u pitanju stomatološka oprema, ekskluzivni smo zastupnici u Bosni i Hercegovini korejske kompanije VATECH. VATECH je renomirana svjetska kompanija koja se bavi proizvodnjom 2D i 3D digitalnih ortopana, intraoralnih RTG aparata i RVG digitalnih intraoralnih senzora.

Mi sarađujemo sa velikim brojem renomiranih proizvođača opreme za medicinsku i stomatološku njegu. Pored distribucije vršimo usluge savjetovanja, servisiranja i održavanja opreme. Pored ekskluzivnog zastupništva firme VATECH, zastupamo brendove CONTECTM i GIMA.

Medicinska i stomatološka opremaTakođer Vam nudimo veliki izbor interoralnih stomatoloških RTG uređaja ESX-W i EzRay P koji omogućavaju vrhunske rezultate uz povoljne cijene te RVG senzore kompanije VATECH koji Vam nude vrhunski kvalitet slika baziran na naprednoj CMOS AOS tehnologiji.

Pogledajte veliki izbor stomatološke opreme i uređaja iz naše ponude

 ← Povratak na prethodnu stranicu