ZELENI CBCT

 

VATECH-ova inovativna tehnologija za ultra niske doze zračenja, Green serija štiti i pacijenta i operatera. PaX-i 3D Green pravi superiorne dijagnostičke slike, zahvaljujući svojim inovativnim tehnologijama, za samo 9 sec. sa najnižom dozom zračenja na svijetu. Budite ponosni na svoju dijagnostiku uz pomoć Vatech-a.

3D PaX-i Green Više vrsta vidnih polja

ŠIROK RASPON DIJAGNOZA IZBOROM IZMEĐU VIŠE POLJA SLIKANJA

 

Sa proširenim veličinama vidnog polja, Green CT nudi doktorima vrijedne dijagnostičke alate. Vidno polje 17×15 daje sveobuhvatnu dijagnostiku uključujući oralnu i maksilofacijalnu hirurgiju. Ovo polje slikanja perfektne je veličine za pomoć kod kompleksne korektivne, implantatske i ortodontske hirurgije.

FOV 8x8

3D PaX-i Green FOV 8x8

FOV 12x9

3D PaX-i Green FOV 12x9

FOV 17x15

3D PaX-i Green FOV 17x15

PROFESIONALNA DIJAGNOSTIKA SA CEFALOMETRIJSKIM SLIKAMA

 

PaX-i3D Green nudi optimalne slike sa ekskluzivno razvijenim senzorom za cefalometrijsku dijagnostiku. Kako nudi dvije veličine, LATERALNU i POTPUNO LATERALNU (LAT i Full LAT), možete izabrati jednu u zavisnosti od vaših dijagnostičkih potreba.

PATENTIRANA TEHNOLOGIJA SA AUTOMATSKOM IZMJENOM SENZORA

 

PaX-i3D Green omogućuje vam da uslikate visoko kvalitetne slike u sigurnom i komfornom okruženju. Najbolje od svega ja da ne morate gubiti vrijeme ili rizikovati oštećenje pri promjeni senzora.

3D PaX-i Green Lateralna slika

3D PaX-i Green Lateralna slika

3D PaX-i Green Potpuno lateralna slika

3D PaX-i Green Potpuno lateralna slika

Lateralna slika visoke rezolucije, pogodna je za ortodontske i maksilofacijelne operacije. Veličina slike je 21×23 cm, a vrijeme potrebno za skeniranje 3.9 sec.

 

Potpuno lateralna slika je 30% šira i pokazuje okcipitalno područje za sveobuhvatniju dijagnozu. Veličina slike je 27×23 cm, a vrijeme potrebno za skeniranje 16.9 sec.

CEFALOMETRIJA “jedan snimak”

 

Pomoću a-Si TFT senzora isporučuje se superioran kvalitet slike.

Tri različite veličine Cef-a smanjuju neželjeno zračenje i skeniraju idealne dijelove kranijalne anatomije za postavljanje dijagnoze i planiranje tretmana.

20 x 20 cm

3D PaX-i Green Mali Ceph

23 x 25 cm

3D PaX-i Green Srednji Ceph

30 x 25 cm

3D PaX-i Green Veliki Ceph

3D PaX-i Green 10 PA

3D PaX-i Green 10 PA

3D PaX-i Green CARPUS

3D PaX-i Green CARPUS

3D PaX-i Green SMV

3D PaX-i Green SMV