Sveobuhvatan dentalni čitač Fire CR Dental korejske kompanije 3DISC brzo i jednostavno nudi visokokvalitetne digitalne snimke za stomatološke ordinacije, štedeći vaše vrijeme.

 

Ovaj kompaktni dentalni čitač pomaže povećati kvalitet usluge stomatološke ordinacije, te brži protok pacijenata. Svojim dizajnom i malom veličinom odlično se uklapa u sve radne prostore.

 

Fire CR Dental kombinuje elegantan dizajn s moćnim, ali jednostavnim sistemom rada koji perfektno obavlja posao iz dana u dan, nudeći:

 

  • Magnetisana ladica za smještanje ploča sa “push and go” funkcijom, koja ubrzava rad
  • DICOM 3.0 kompatibilnost s postojećim sistemom
  • Ploče za višekratnu upotrebu
  • Ploča veličine 4c (više se ne moraju softverski spajati dva 3c snimka)
3disc-firecr-dental-reader2

Fire CR Dental LCD MONITOR U BOJI OSJETLJIV NA DODIR

 

 

Jedinstveni LCD monitor u boji osjetljiv na dodir omogućava besprijekoran rad uređaja. Bez fizičkih tipki na jedinici i intuitivnog korisničkog interfejsa, rad korisnika nikad nije bio lakši.

LCD monitor ima režim mirovanja. Monitor vizualno vodi korisnike u rad sistema, bez imalo muke, sistem je jednostavan za korištenje. Nudi pregled slike, omogućavajući korisniku da provjeri kvalitet snimka i utvrdi treba li snimanje ponoviti. Meni postavki omogućava prilagođavanje rezolucije skeniranja (visoka ili standardna), automatsko vrijeme mirovanja, automatsko pokretanje i mrežne postavke.

 

CR posjeduje i ugrađenu funkciju za brisanje ploča prije novog korištenja, što dodatno poboljšava efikasnost i smanjuje troškove.

3disc-firecr-dental-reader

SOFTVER QUANTORDENT

 

Jednostavan softver za obradu slike, optimizuje snimanje i upravljanje slikama. Zasnovan je na pionirskoj 3DISC tehnologiji Quantor Software. Ovaj softver ima neograničenu mogućnost nadogradnje. Veoma je jednostavan za korištenje i zahtjeva malo obuke.

Program QuantorDent Imaging dostupan je na sljedećim jezicima: engleski, francuski, njemački, italijanski, španjolski, kineski, češki, ruski, turski, korejski, bugarski, danski, mađarski, poljski, rumunski i ukrajinski.

 

 

PLOČE ZA OBRADU SLIKE

 

Uz ovaj uređaj dolazi set najčešće korištenih fotostimulirajućih fosfornih (PSP) ploča za obradu slike. Dostupan je cijeli raspon veličina ploča za obradu slika, uključujući veličine 0, 1, 2, 3 i 4c.

Fire CR Dental oprema

ZAŠTITNE/HIGIJENSKE TORBE

 

Zaštite dolaze uz uređaj, pomažu u čuvanju ploča za obradu slike. Jednostavne i brze za upotrebu.

 

 

KUTIJA ZA ODLAGANJE PLOČA

 

Fire CR Dental također dolazi s kutijom za odlaganje ploča za obradu slike koja osigurava da ploče ostanu čiste i lako dostupne za upotrebu.

 

ZAŠTO 3DISC?

 

3DISC je pionir u razvoju kvalitetnih proizvoda za obradu slika na medicinskom, stomatološkom, kiropraktičkom i veterinarskom polju. Ova Korejska kompanija nudi visoko produktivne, kompaktne uređaje, pa tako i rešenja za proizvode koji pružaju beskompromisnu kvalitetu slike po pristupačnoj cijeni – zajedno s izuzetnošću koja vam pomaže u radu i napredovanju. Vodeći proizvodi ove kompanije sve su traženiji u bolnicama, klinikama, specijalističkim praksama i stomatološkim ordinacijama širom svijeta.