Francuska kompanija TECHNOLOGIE MEDICALE od 1980. godine razvija širok spektar medicinskih uređaja. Svoje znanje i umjeće fokusirali su na inovacije na području oksigenoterapije i oprema za aspiracije. Budući da sami dizajniraju i izrađuju medicinske uređaje, tehnologiju, ergonomiju i estetiku svojih proizvoda mogu ih neometano prilagođavati kako bi osigurali da su pouzdani, jednostavni za korištenje i jednostavni za održavanje. Ovaj strateški izbor omogućava brzo prilagođavanje i reagovanje na potrebe korisnika, a sve po standardima zdravstvenog tržišta.

 

Proizvodi TECHNOLOGIE MEDICALE veoma su rasprostranjeni u Francuskoj i u više od 100 zemalja širom svijeta.

 

Kao što smo spomenuli, fokus kompanije je oksigenoterapija i oprema za izvođenje aspiracije. Cjelokupni asortiman možete pronaći u našoj ponudi.

 

OKSIGENOTERAPIJA

https://www.technologiemedicale.com/en/gamme/oxygen-therapy/

 

 

OPREMA ZA ASPIRACIJU

https://www.technologiemedicale.com/en/gamme/suction/

 

 

Svi medicinski proizvodi proizvedeni od strane TECHNOLOGIE MEDICALE u skladu su s evropskom direktivom 93/42/EEC. Ispravnost svake godine provjerava francusko prijavljeno tijelo LNE / G-MED. U skladu s tim, svi proizvodi nose CE oznaku. Sistem upravljanja kvalitetom certifikovan je sa ISO 13485: 2016 standardom.