Kao specijalizovano preduzeće za distribuciju medicinske, stomatološke i veterinarske opreme zastpnici smo nekoliko vodećih svjetskih brendova u pomenutim oblastima.

 

Kada je u pitanju medicinska oprema, polja interesovanja proširujemo svakodnevno i od nas možete uvijek očekivati novitete na tržištu, a do tada u našoj ponudi možete pronaći opremu za ginekologiju, kardiologiju, radiologiju, fizikalnu medicinu, te oksigenoterapiju i opremu za izvođenje aspiracije.

 

    1. GINEKOLOGIJA: Kineska kompanija CONTEC Medical Systems čije CTG Fetal monitore i Fetalne doplere imamo u ponudi, nalazi se u zonu ekonomskog i tehnološkog razvoja, te predstavlja jednu od najvećih baza za istraživanje, razvoj i proizvodnju medicinskih proizvoda.

 

    1. Na polju KARDIOLOGIJE naše povjerenje pridobila je francuska kompanija ATYS MEDICAL, specijalizovana za dizajn, razvoj, proizvodnju, marketing i prodaju medicinskih dijagnostičkih uređaja. Atys Medical stavlja akcenat na inovacije. Ova kompanija je još od svog osnivanja ulagala u istraživanja i razvoj, kako u pogledu tehnologije, tako i prije svegu u ljudske resurse. Zadovoljstvo kupaca im je na primarnom mjestu.

 

  1. RADIOLOGIJA: 3DISC je pionir u razvoju kvalitetnih proizvoda za obradu slika na medicinskom, stomatološkom, kiropraktičkom i veterinarskom polju.Ova korejska kompanija nudi visoko produktivne, kompaktne uređaje, pa tako i rešenja za proizvode koji pružaju beskompromisnu kvalitetu slike po pristupačnoj cijeni – zajedno s izuzetnošću koja vam pomaže u radu i napredovanju. Vodeći proizvodi ove kompanije sve su traženiji u bolnicama, klinikama, specijalističkim praksama i stomatološkim ordinacijama širom svijeta.

 

Francuska kompanija TEHNOLOGIE MEDICALE donosi nam širok spektar opreme za oksigenoterapiju, tako i opreme za izvođenje aspiracije.

 

Pored medicinske i veterinarske opreme, preduzeće Elemens d.o.o. ekskluzivni je zastupnik korejske kompanije VATECH, vodeće svjetske kompanije na polju radiografskog snimanja.

 

Zadovoljstvo kupaca postižemo zahvaljujući raznovrsnoj ponudi, tako i stručnosti iz oblasti tehničke podrške, za kompletnu opremu iz naše ponude, kao i šire. Posebno ističemo dugogodišnje iskustvo u oblasti servisiranja stomatološke opreme sa savremenom opremom i obučenim kadrom. Naši stručnjaci redovno posjećuju treninge i obuke, kako bi za klijente imali najsavremeniju uslugu na raspolaganju. Montiranu opremu prema svim važećim standardima održavamo u besprijekornom stanju, te vršimo periodična održavanja definisana zahtjevima proizvođača i krajnjeg korisnika.

 

 “Iskrenošću i posvećenošću nastojimo biti preferirani partner pružanjem inovativnih rješenja na polju medicinske opreme, te vrhunskom tehničkom uslugom za naše klijente, koji u konačnici povećavaju kvalitet usluge svojim pacijentima.”