Preduzeće Elemens d.o.o. posluje od 2011. godine, kao  specijalizovano preduzeće za distribuciju, podršku i servis stomatološke, medicinske i veterinarske opreme.

 

Ekskluzivni smo zastupnici korejske kompanije VATECH za Bosnu i Hercegovinu, koja posluje u oblasti stomatologije . VATECH je renomirana svjetska kompanija sa vodećim revolucionarnim svjetskim otkrićima u proizvodnji 2D i 3D digitalnih ortopana, intraoralnih RTG aparata i RVG digitalnih intraoralnih senzora.

 

Tokom dugogodišnjeg poslovanja razvili smo se u pouzdanog dobavljača velikog broja zdravstvenih ustanova (bolnica, domova zdravlja, privatnih zdravstvenih ustanova, te sportsko-medicinskih ustanova).

 

Kvalitetni proizvodi, konkurentne cijene i uslovi plaćanja, stručna pomoć pri odabiru (mogućnost posjete showroom-u u Pragu), učinkovita servisna podrška na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine, samo su dio našeg poslovanja koji nas gradi i čini uspješnijim svake godine. Naš cilj je da se postigne najviši nivo kvaliteta proizvoda/usluga u skladu sa zahtjevima i očekivanjima korisnika. U cilju toga, uveli smo sistem upravljanja kvalitetom prema standardu ISO 9001.

 

 

Posebno ističemo dugogodišnje iskustvo u oblasti servisiranja medicinskih uređaja sa savremenom opremom i obučenim stručnim kadrom. Montiranu opremu prema svim važećim standardima održavamo u besprijekornom stanju, te vršimo periodična održavanja definisana zahtjevima proizvođača i krajnjeg korisnika.

 

Pored ekskluzivnog zastupništva firme VATECH, zastupamo brendove CONTECTM, GIMA, POSKOM, 3DISC, ATYS MEDICAL, TEHNOLOGIE MEDICALE, te pružamo tehničku i servisnu podršku za cjelokupni asortiman.