ISKUSITE NAJVIŠU REZOLUCIJU U SVIJETU INTRAORALNIH SENZORA

 

EzSensor HD je klinički iskoristiv kod širokog spektra podešenih kontrasta i konzistentniji od svih drugih senzora na tržištu. Korisnik ima korist od smanjenja ponavljanja snimanja i samim tim manje potrošenog vremena. Takođe, pacijenti su u dobitku zbog smanjenja izloženosti zračenju. Sa našim visoko osjetljivim intraoralnim senzorom moguće je dobiti snimak pogodan za dijagnostiku pod bilo kojim uslovima, čak i sa starim RTG aparatima. Pored navedenih prednosti, ovaj sensor pruža i ugodnije iskustvo za pacijente zbog svojih zaobljenih uglova.

EzSensor HD intraoralni
Intraoralni RTG senzor

NOVI KONTRASTNI FILTERI ZA PERFEKTNU SLIKU

 

Između 7 novih kontrastnih filtera brzo i lako izaberite omiljeni da dobijete vama savršenu dijagnostičku sliku. Viši kontrastni filteri se mogu koristiti kod periodoncije, dok niži filteri se mogu koristiti kod otkrivanja karijesa i restorativne stomatologije.

Sa EzSensor HD intraoralnim senzorom filteri su Vam uvijek na raspolaganju.

Veličina 1.0

EzSensor HD intraoralni RTG

Veličina 1.5

EzSensor HD intraoralni RTG

Veličina 2.0

EzSensor HD intraoralni rtg senzor

EzSensor HD je namjenjen za prikupljanje dentalnih RTG fotona i njihovo konvertovanje u električne impulse koji se mogu sačuvati, pregledati i obrađivati za dijagnostičke potrebe stomatologa.