VATECH DIGITALNI ORTOPANI BOSNA I HERCEGOVINA

 

Kao ekskluzivni zastupnici korejske kompanije Vatech za Bosnu i Hercegovinu u ponudi imamo kompletan Vatech-ov asortiman digitalnih ortopana i dentalnih softvera, ujedno smo i ovlašteni servis svih stomatoloških i medicinskih uređaja koje zastupamo.

 

Ponosni smo što nudimo inovativne proizvode na obostranu korist u konstantnom razvoju i rastu sa svim našim partnerima. Posebno želimo naglasiti da smo srećni što smo dio porodice koja konstantno radi na razvoju poboljšanja kvaliteta ljudskih života i zdravlja.

 

Vatech kontinuirano predstavlja inovativne pronalaske u oblasti stomatološke opreme u dijagnostici, zaštiti zdravlja (najkraće vrijeme snimanja, najmanja doza zračenja na svijetu), lakoća rada, brzina rada, udobnost pacijenta.

Nudimo vam podršku pri svakom koraku prilikom odabira vašeg novog saveznika u poslu. Dugogodišnjim iskustvom, stečenim prilikom održavanja stomatološke i medicinske opreme u različitim zdravstvenim ustanovama, stekli smo dodatne vještine, te nismo klasični distributeri opreme, nego i vaši partneri za ubuduće, stoga nam je vaše zadovoljstvo i vaš kvalitet u radu na prvom mjestu.

Svaki savjet pri odabiru je dobrodošao, a prednost je što zajedno možemo posjetiti neke od naših zadovoljnih klijenata koji u svojim ustanovama imaju neke od naših digitalnih ortopana.

Vatech 2D i 3D ortopane uspješno koriste naši zadovoljni partneri na više lokacija u sledećim gradovima: Sarajevo, Banja Luka, Travnik, Doboj, Prijedor, Prnjavor, Bihać, Gradiška.

Velika pogodnost je i mogućnost odlaska u Prag u Vatech-ov showroom, gdje na jednom mjestu mogu da se pogledaju svi Vatech digitalni ortopani.

Zahvaljujući raznim linijama, od ulaznog 2D ortopana do vrhunskih 3D CBCT ortopana, Vatech pokriva sve vaše potrebe i više od toga.